0%
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.
INDIGO 2019 Regisztráció
(Ez egy kötelező kérdés)
Vezetéknév
(Ez egy kötelező kérdés)
Keresztnév
(Ez egy kötelező kérdés)
Beosztás
(Ez egy kötelező kérdés)
Cégnév
(Ez egy kötelező kérdés)
A cég számlázási címe
Az Ön telefonszáma
(Ez egy kötelező kérdés)
Az Ön e-mail címe
Regisztrációs díj:
Normál: 29.900,- + ÁFA / fő
NTP tag: 19.900,- + ÁFA / fő
 
A részvételi díj tartalmazza a konferencia dokumentációját, büféebédet és a kávészüneteket.
 
Bankátutalás információk:
Számla: EPIC InnoLabs Nonprofit Kft.
Cím: 1111 Budapest, Kende utca 13-17.
Számlavezető: Erste Bank
Cím: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.
Számlaszám: 11600006-00000000-81627022

További információk

Az online regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk. (A jelentkezés során az adatokat és a "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételeket" jóvá kell hagyni.) A "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek" elfogadása után, a regisztráció során jóváhagyott adatok alapján a visszaigazoló levél mellékleteként egy díjbekérőt küldünk e-mailben, melyet kérünk a regisztráció visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül kiegyenlíteni szíveskedjenek.

Kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntessék fel a díjbekérő számát!

A fizetést követően kerül kiállításra a számla, melyet postázunk Önöknek a regisztrációnál megadott címre. Az online regisztráció megrendelésnek minősül. A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. Lemondást a részvételi díj teljes visszafizetése mellett a rendezvény napja előtti 5. munkanapon (2019. 09. 25.) 12 óráig - KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN az info@indigonap.hu címre - fogadunk el. Az ezutáni lemondások esetében a részvétel átruházható, de a teljes díjat ki kell fizetni. Telefonos vagy egyéb szóbeli lemondásokat nem áll módunkban elfogadni. A lemondási határidő utáni regisztráció esetén lemondásra nincs lehetőség. A rendezvényt megelőző 1-2 munkanapon történő regisztrációnál elképzelhető, hogy a részvételi díj átutalása nem érkezik meg számlánkra, ekkor lehetséges a rendezvény utáni 1. munkanapon az átutalás. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat a lemondási határidő után - beleértve az átutalás hiánya miatti rendezvénytől való távolmaradást is - nem fogadunk el. Ebben az esetben is - mivel a lemondási határidőig nem érkezett hozzánk írásbeli lemondás - a teljes összeget ki kell fizetni.

Adatkezelési tevékenységünkről részletes tájékoztatást itt olvashat.

 

(Ez egy kötelező kérdés)
Az Ön cége tagja-e a Nemzeti Technológia Platform Szövetségnek
(Ez egy kötelező kérdés)
A jelentkezési, fizetési és lemondási feltételeket elfogadom