0%
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

Ipar 4.0 releváns oktatási, képzési elvárások, igények

Az innovációs folyamat felgyorsítása, élenjáró ipari megoldások létrehozása, végeredményben a fenntartható és versenyképes gyártási ökoszisztéma kialakítása csak megfelelő, magasan kvalifikált szakértőkkel biztosítható. A németországi Fraunhofer Kutatóhálózat és az MTA SZTAKI által létrehozott EPIC Kiválósági Központ (Centre of Excellence in Production Informatics and Control, EPIC CoE) céljai között kiemelt jelentőségű feladat a tudástranszfer támogatása. Az Ipar 4.0 szempontjából releváns oktatási, képzési igények feltérképezése céljából jelen kérdőívvel az EPIC CoE empirikus kutatást végez, melyhez ezúton kérjük a segítségét.

 

Esetleges kérdéseivel kérjük, forduljon az EPIC InnoLabs Nonprofit Kft. munkatársaihoz a +36 1 279 6139 telefonszámon vagy az info@epicinnolabs.hu címen.

Köszönettel:
EPIC InnoLabs Nonprofit Kft.
Az MTA SZTAKI és a Fraunhofer Intézet együttműködésében.

 

 

A jelen kérdőív kitöltésével Ön beleegyezését adja, hogy a kérdésekre adott válaszait a fent leírt célok érdekében tároljuk és feldolgozzuk, amelyeket – függetlenül attól, hogy a kérdőívet akár anonim módon tölti ki, akár beazonosítja cégét és személyét –, bizalmasan kezeljük; harmadik fél részére nem adjuk ki. A feldolgozás általános statisztikai kiértékelést és következtetések levonását jelenti.
Adatkezelési tevékenységünkről részletes tájékoztatást itt olvashat.
A felmérés általánosítható tanulságait egy tanulmányban foglaljuk össze. Ezúton kérjük tehát a kérdőív mind teljesebb kitöltésére.
15 kérdés található ebben a kérdőívben.